ALCOHOLICS ANONYMOUS MEETINGS

  • Friday Welcome Ceremony and Speaker Meeting
  • Saturday Night Banquet and Speaker Meeting
  • Sunday Morning Spiritual Breakfast and Speaker Meeting
  • AA Marathons
  • Longtimer’s Meeting
  • H&I Meeting
  • Young Peoples Meetings

AL-ANON MEETINGS

  • Friday Night Opening Meeting
  • Al-Anon Luncheon and Speaker Meeting
  • Family Meeting
  • Sunday Closing Meeting
  • Al-Anon Marathon Meetings

ALATEEN MEETINGS

  • Family Meeting
  • Workshops
  • Candlelight Meeting

Meals, Ceremonies & Entertainment

  • Friday Night Welcome Ceremony – Join us for the Friday Night Welcome Ceremony in the hotel banquet room. The doors open at 6pm, and the event starts at 6:30 pm. You must be registered to attend this meeting.
  • Al-Anon Luncheon - The Al-Anon Luncheon is scheduled for Saturday, February 1, at 10:45 am; doors open at 10:15 am. Following the luncheon, our main speaker will share his/her experience, strength and hope with us. You must be registered to attend the luncheon and speaker meeting.
  • Saturday Night Banquet - Join us Saturday evening at 6pm for the Saturday Night Banquet followed by the Speaker Meeting. 
  • Saturday Night Entertainment & Dance – Immediately following the Saturday Night Banquet and Speaker Meeting, join us for the Saturday Night Show followed by the Saturday Night Dance. Check back by the SFV Convention website for more details on these two events.
  • Dancing - Bring your dancing shoes to Friday and Saturday night dances. Start times are 11:00 pm for Friday night and 11:30 pm for Saturday night.

Sporting Events

  • Golf Tournament - The Golf Tournament will be held at Balboa Golf Course, 16821 Burbank Blvd in Encino on Friday, January 31 at 7:30 am. Signup deadline is January 19, 2020. Rainouts will be rescheduled. Awards and trophies for the golf tournament will be presented at the events venue. Note that a $20 Mulligan package may be purchased at the event

2020 SFV CONVENTION, INC. TIME LINE

Friday, January 31

Golf Tournament Start 7:30 am
Registration & Hospitality Open 2:00 pm
Early Bird Participation Meeting 2:30 pm
Marathon Meetings Begin 4:00 pm
Meditation Workshop 4:00 pm
Welcome Ceremony 6:30 pm
Al-Anon Opening Speaker Meeting 7:30 pm
AA Welcome Speaker Meeting 7:30 pm
Business Meeting 9:30 pm
AA Dance Friday 11:00 pm

Saturday, February 1

H & I Speaker Meeting 8:00 am
Family Speaker Meeting 9:00 am
Young People of Al-Anon Meeting 9:00 am
General Services Speaker Meeting 10:00 am
AA Birthday Meeting 10:30 am
Luncheon Al-Anon. 10:30 am
Al-Anon Luncheon Speaker Meeting 10:30 am
Alateen Speaker Meeting 11:30 am
AA Young People’s Speaker Meeting 12:00 pm
Longtimer's Meeting 2:00 pm
Game Time Invitational (Al-Anon, AA, Alateen, YHA welcome!) 4:00 pm
Al-Anon Spanish Speaker Meeting 4:00 pm
Alateen Banquet 5:00 pm
Banquet 6:00 pm
Young People of Al-Anon Workshop 6:15 pm
Saturday Night Speaker Meeting 7:30 pm
Live & Let Laugh 7:30 pm
Banquet Show 10:00 pm
Spanish AA Dance 10:00 pm
AA Dance Saturday 11:30 pm

Sunday, February 2

Al-Anon Closing Speaker Meeting 8:00 am
Breakfast 9:00 am
Young People of Al-Anon Fellowship 10:00 am
Spiritual Speaker Meeting 10:30 am

AA Marathons

Start Friday, 4:00 pm, run continuously until Sunday, 9:00 am (last one starts at 8:00 am)

Al-Anon Marathons

Friday, 4:00 pm - Midnight
Saturday, 7:00 am - Midnight

Speaker Meeting Schedule

Friday, January 31 Meeting
7:30 pm Al-Anon Opening Speaker Meeting
7:30 pm AA Welcome Speaker Meeting
Saturday, February 1 Meeting
8:00 am H & I Speaker Meeting
9:00 am Family Speaker Meeting
10:00 am General Services Speaker Meeting
10:30 am Al-Anon Luncheon Speaker Meeting
11:30 am Alateen Speaker Meeting
12:00 pm AA Young People’s Speaker Meeting
4:00 pm Al-Anon Spanish Speaker Meeting
8:00 pm Saturday Night Speaker Meeting
Sunday, February 2 Meeting
8:00 am Al-Anon Closing Speaker Meeting
10:30 am Spiritual Speaker Meeting

MARATHON MEETINGS

Friday, January 31 Duration Meeting Leader Group Room
5:00 pm 1 Hour Put Your Recovery First Lauren A. Nitty Gritty Womens Discussion VENTURA
6:00 pm 1 Hour The Desire To Stop Drinking Paul R. Frank Kelly Memorial Men's Stag VENTURA
7:00 pm 1 Hour Prayer And Meditation Lee M. San Fernando Group VENTURA
8:00 pm 1 Hour Constant Thought Of Others Joey R. Pacoima Group VENTURA
4:00 pm 1 Hour We Let Go Absolutely Joni G. Sunday Morning Canoga Park Speaker Meeting MALIBU
5:00 pm 1 Hour Be Careful What You Pray For Denise T. Northridge Women's Book Study MALIBU
6:00 pm 1 Hour Willing To Make Amends Michael J. Learning To Live Big Book Study MALIBU
7:00 pm 1 Hour Complacency And Relapse Aaron G. Question And Answer MALIBU
8:00 pm 1 Hour Resentments And Responsibility Angel S. Saturday Morning Women's Meeting MALIBU
9:00 pm 1 Hour Daily Maintenance Stefanie G. Feelings Discussion MALIBU
10:00 pm 1 Hour How I Carry The Message Of Recovery Aaron R. Unity Service Recovery (USR) MALIBU
11:00 pm 1 Hour The Gift Of Gratitude Carrie S. Friday Night Newcomers Meeting MALIBU
4:30 pm 1 Hour Maintaining Spiritual Condition Lyn W. Tuesday Night Discussion BEVERLY HILLS
5:30 pm 1 Hour Letting Go Of Old Ideas Wesley I. Calabasas Group BEVERLY HILLS
6:30 pm 1 Hour Expect Miracles Nina/Gemma Sunlight Of The Spirit BEVERLY HILLS
7:30 pm 1 Hour Staying In The Present Moment Tina K. Sober Sals BEVERLY HILLS
8:30 pm 1 Hour Similarities Vs. Differences Robin E. Wednesday 12X12 Step Study BEVERLY HILLS
9:30 pm 1 Hour Can I Live And Let Live? Nolan H. Sunrise-Sunset Group BEVERLY HILLS
10:30 pm 1 Hour Taking Commitments In Recovery Alex B. Quality Of Life Saturday Speaker Meeting BEVERLY HILLS
11:30 pm 1 Hour Seeking Sande B. Sobriety Together BEVERLY HILLS
Saturday, February 1 Duration Meeting Leader Group Room
12:00 am 1 Hour Amends - Making A List Kimmy Squirrelly On Sundays VENTURA
1:00 am 1 Hour How Can I Be Helpful? Casey H. Just The Black Print VENTURA
2:00 am 1 Hour Surrender And Self-Examination TBD Two Or More Meeting VENTURA
3:00 am 1 Hour Complacency In Recovery TBD Two Or More Meeting VENTURA
4:00 am 1 Hour Hidden Motives TBD Two Or More Meeting VENTURA
5:00 am 1 Hour Balancing Recovery And Family TBD Two Or More Meeting VENTURA
6:00 am 1 Hour Willingness And Action Ernie C. Burbank Group VENTURA
7:00 am 1 Hour The First Step Jennifer W. Women's Morning Meeting VENTURA
8:00 am 1 Hour I Listened And I Learned Cathy H. Rafters VENTURA
1:00 pm 1 Hour Spiritual Life Is Not A Theory Steve T. Learning To Live Wednesday Men's Stagg VENTURA
2:00 pm 1 Hour Embracing Change John V. Winners Attitude Adjustment VENTURA
3:00 pm 1 Hour Pain And Progress Anatoly B. Principles Before Personalities VENTURA
4:00 pm 1 Hour My First Thirty Days Of Sobriety Randy T. Valley Club VENTURA
5:00 pm 1 Hour Restraint Of Pen And Tongue Mary L. Tuesday Womens Meeting At Hole In The Sky VENTURA
10:00 pm 1 Hour Money Property And Prestige Jeffrey E. Valley Men's Discussion Meeting VENTURA
11:00 pm 1 Hour Staying Away From The First Drink Brian B. Too Young To Die VENTURA
6:00 am 1 Hour I Began To Change Lisa K. Serenity Seeker WARNER CENTER
7:00 am 1 Hour Honesty In Recovery Norm S. Staying In The Now WARNER CENTER
8:00 am 1 Hour Troubles Of Our Own Making Rodney L. Together We Can Do It WARNER CENTER
9:00 am 1 Hour My Ego Is Not My Amigo George K. West Valley Rovers WARNER CENTER
10:00 am 1 Hour The Sponsor Relationship Molly L. Try God Discussion WARNER CENTER
11:00 am 1 Hour Give It Away To Keep It Lee S. Current Solutions WARNER CENTER
12:00 pm 1 Hour We Had To Quit Playing God Jake M. West Valley Group Speaker Meeting WARNER CENTER
1:00 pm 1 Hour Check Your Motives Liz C. Conscious Contact Women's Stag WARNER CENTER
2:00 pm 1 Hour True Tolerance Erin E. Toluca Lake Speaker Meeting WARNER CENTER
3:00 pm 1 Hour Seemingly Hopeless Ismael M. Quality Of Life Men's Stag WARNER CENTER
4:00 pm 1 Hour The Hand Of AA Steve L. End Of The Line WARNER CENTER
5:00 pm 1 Hour The Capacity To Be Honest Crystal S. The Good, Bad And Indifferent WARNER CENTER
6:00 pm 1 Hour You Will Intuitively Know Doug F. Acceptance Group WARNER CENTER
7:00 pm 1 Hour The Gift Of Humility Raini C. Women's Problem Discussion WARNER CENTER
8:00 pm 1 Hour Do The Next Right Thing Andy A. There Is A Solution WARNER CENTER
9:00 pm 1 Hour Let Go And Let God Tony L. Radford Hall WARNER CENTER
10:00 pm 1 Hour More Will Be Revealed Lynnetta P. Unit A WARNER CENTER
11:00 pm 1 Hour Carrying The Message Bob O. The Week That Was WARNER CENTER
12:00 am 1 Hour Resentments And Forgiveness Gingy B. Speaker Participation At Jensen Hall MALIBU
1:00 am 1 Hour Unique Like Everyone Else Gingy B. Thursday Night Lights MALIBU
12:30 am 1 Hour Rigorous Honesty Jeff J. A Gathering Of Men BEVERLY HILLS
1:30 am 1 Hour Acceptance Is The Answer Hugo K. Into Action BEVERLY HILLS
2:30 am 1 Hour The Group Conscience TBD Two Or More Meeting BEVERLY HILLS
3:30 am 1 Hour Personality Change TBD Two Or More Meeting BEVERLY HILLS
4:30 am 1 Hour Faith And Fear Victor F. Reseda Wake Up Group BEVERLY HILLS
5:30 am 1 Hour Breaking Anonimity Sam G. Men's Book Study BEVERLY HILLS
6:30 am 1 Hour Belief In A Power Greater Cheryl A. Sobriety Sisters BEVERLY HILLS
7:30 am 1 Hour Living Spiritual Principles Benjamin C. 5:30 Am Meeting Valley Club BEVERLY HILLS
8:30 am 1 Hour Gaining Interest In My Fellows John C. Quality Of Life Big Book Study BEVERLY HILLS
9:30 am 1 Hour Being Entirely Ready Rachel S. Fun Bunch BEVERLY HILLS
10:30 am 1 Hour Working With Others Brad H. Messengers Of Recovery Motorcycle Club BEVERLY HILLS
11:30 am 1 Hour The Gift Of Desperation Richard R. We Care Men's Stag BEVERLY HILLS
12:30 pm 1 Hour The Willingness To Be Ready Derrick C. Laugh Out Loud BEVERLY HILLS
1:30 pm 1 Hour Halt! Hungry Angry Lonely Tired Angie R. Quality Of Life Women's Stag Meeting BEVERLY HILLS
2:30 pm 1 Hour Sense Of Duty Maria C. Sobriety First BEVERLY HILLS
3:30 pm 1 Hour Letting Go Of Willpower Cody C. Visions Of The Valley BEVERLY HILLS
4:30 pm 1 Hour Emotional Sobriety David B. Up In Smoke BEVERLY HILLS
5:30 pm 1 Hour Abandon Yourself Stefani U. Living In The Solution 12 + 12 BEVERLY HILLS
6:30 pm 1 Hour Letting Go Of The Past Patrick M. Wobblies BEVERLY HILLS
7:30 pm 1 Hour Love And Tolerance Cindy Layers Of The Onion BEVERLY HILLS
8:30 pm 1 Hour New Freedom, New Happiness Robbie K. San Fernando Valley Young Peoples In AA BEVERLY HILLS
9:30 pm 1 Hour Seeing My Part In A Situation Tory S. Conscious Contact 11Th Step Meditation BEVERLY HILLS
10:30 pm 1 Hour Each Day Is A New Beginning Zaya D. Armenian Speaker Meeting BEVERLY HILLS
11:30 pm 1 Hour Being Right Sized Arqui B. Stags Of Sobriety BEVERLY HILLS
Sunday, February 2 Duration Meeting Leader Group Room
12:00 am 1 Hour Lessons In Letting Go Brian A. 4Th Edition Big Book Study VENTURA
1:00 am 1 Hour A Feeling Of Belonging Tracy J. The Table VENTURA
2:00 am 1 Hour Trudging: Moving Forward With Purpose TBD Two Or More Meeting VENTURA
3:00 am 1 Hour Working With Others TBD Two Or More Meeting VENTURA
4:00 am 1 Hour Introduced To My Sanity TBD Two Or More Meeting VENTURA
5:00 am 1 Hour Selfishness And Self-Centeredness TBD Two Or More Meeting VENTURA
6:00 am 1 Hour Is Sobriety Enough? George M. Solutions Group VENTURA
7:00 am 1 Hour The Building Of Character Ryan M. Doing The Deal VENTURA
8:00 am 1 Hour The Moment Of Clarity Sari A. Sunday 4:30 Meeting At Hole In The Sky VENTURA
12:00 am 1 Hour Defects Of Character Darlene W Woodland Hills Speaker Participation WARNER CENTER
5:00 am 1 Hour Meant To Be Suggestive Only Tracy J. Fundamentalist AA Book Study MALIBU
6:00 am 1 Hour Putting Your Own House In Order Shacor H. Spiritual Discussion MALIBU
7:00 am 1 Hour Relationship With A Higher Power Paul M. The Solutions Group (Men's Stag) MALIBU
8:00 am 1 Hour Turning It Over To God Sandy H. Sober Solutions MALIBU
12:30 am 1 Hour Daily Inventory Darrien S. Outright Mental Defectives BEVERLY HILLS
1:30 am 1 Hour We Cease Fighting Everyone & Everything Jacy K. Glum Nots BEVERLY HILLS
2:30 am 1 Hour Admit Your Faults To Him And Your Fellows TBD Two Or More Meeting BEVERLY HILLS
3:30 am 1 Hour When We Are Disturbed TBD Two Or More Meeting BEVERLY HILLS
4:30 am 1 Hour Recognize My Will Versus Gods Will TBD Two Or More Meeting BEVERLY HILLS
5:30 am 1 Hour Forgiveness TBD Santa Clarita Valley Convention of AA BEVERLY HILLS
6:30 am 1 Hour To Drink Is To Die Sharon C. Dumetz Problem Discussion BEVERLY HILLS
7:30 am 1 Hour Living Amends Ian B. West Valley Participation Group BEVERLY HILLS

Al-Anon and Alateen Events Schedule

Friday, January 31
9:00 pm - 12:00 am

Alateen Game Night

10:30 pm - 11:30 pm

Skit – Al-Anon

Saturday, February 1
10:30 am - 1:30 pm

Luncheon Al-Anon

10:30 am - 11:30 am

Workshops - Alateen

2:00 pm - 4:00 pm

Workshop - Al-Anon

4:00 pm - 5:00 pm

Game Time Invitational (Al-Anon, AA, Alateen, YHA welcome!)

4:00 pm - 5:00 pm

AMIAS Cert Workshop

5:00 pm - 6:00 pm

Raffle – Al-Anon

5:00 pm - 7:00 pm

Alateen Banquet

6:15 pm - 7:15 pm

Young People of Al-Anon Workshop

7:30 pm - 9:00 pm

Live & Let Laugh

9:00 pm - 12:00 am

Alateen Game Night

Sunday, February 2
10:00 am - 11:00 am

Young People of Al-Anon Fellowship

Al-Anon and Alateen Meeting Schedule

Friday, January 31 Topic

4:00 pm Marathon Meetings Begin
5:00 pm Opening Meeting - Alateen
5:00 pm Spanish Marathons Begin
7:30 pm Al-Anon Opening Speaker Meeting
7:30 pm Opening Meeting - Al-Anon
7:30 pm Opening Meeting - Alateen
9:00 pm Icebreaker Meeting – Alateen
Saturday, February 1 Topic

8:00 am Marathon Meetings Begin
9:00 am Young People of Al-Anon Meeting
9:00 am Family Speaker Meeting
9:00 am Spanish Marathons Begin
9:00 am YHA Meeting
11:30 am Alateen Speaker Meeting
2:00 pm Candlelight Meeting – Alateen
4:00 pm Spanish Speaker/Family Meeting
Sunday, February 2 Topic

8:00 am Al-Anon Closing Speaker Meeting